Slik sparer din bedrift penger på Microsoft lisensene ^

Microsoft sin programvare utvikles i rakettfart og gir stadig høyere forretningsverdi med riktig bruk. Med lisensoptimalisering fra Arribatec Cloud sørger vi for at din bedrift kan oppdage og utnytte mulighetene samtidig som overflødige kostnader elimineres.

Vi tilbyr gratis kartlegging ut året med konkrete anbefalinger for videre bruk. 

Ved å flytte forvaltningen til oss vil din bedrift få inntil 25% rabatt på alle lisenser ut året. Vi hjelper deg også slik at programvaren utnyttes bedre til glede for eiere, ansatte og ledelse. Her er det mye gull og lavthengende frukter. 

Fremtidsrettet lisensadministrasjon

Å identifisere de riktige lisensplanene for hele organisasjonen er første steg mot en optimal forvaltning. Deretter lager vi en plan for effektiv håndtering av dine lisenser. 

Sentralt i dette er vårt enkle administrasjonsverktøy som kan kommunisere direkte med alle avtaler i partnersenteret. Her kan du enkelt tildele og fjerne lisenser “on the fly” og bare når det er nødvendig. Dette betyr at antall tilgjengelige llisenser (“ikke-tildelte”) alltid holdes på null, som reduserer totalkostnaden ytterligere. 

Lisenser kan også predefineres hver organisasjonsenhet og tildeles automatisk for nye brukere. De kan til og med tilpasses ved at funksjoner  (“serviceplaner”) skrus av og legges til.  

Spør oss gjerne om IUA som verktøykassa heter. Fyll ut skjemaet øverst på siden, så tar en av våre Microsoft-spesialister kontakt for et uforpliktende tilbud.

Få gratis rådgivning for lisensoptimalisering:

Gratis rådgivning om microsoft lisenser og lisensoptimalisering

Ønsker du å vite hva du kan spare
på dine Microsoft lisenser?

Fyll ut skjemaet øverst på siden så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

For at vi skal kunne administrere og optimalisere dine lisenser må de flyttes til oss. Ved å flytte alle lisensene til Arribatec Cloud får dere 20% rabatt på alle lisenser ut året!

804b46b533cf418c9a00e9df94431b12a0b5c085 480x720 1
campaign creators qCi MzVODoU unsplash
ERP cloud